Min lille familie :)


Her følger en kort beskrivelse:

(Nederst t.h.)Yngste i børneflokken er lille Carl Johan. Han er født d. 28. juni 2010  og er en møgforkælet lillebror, som bliver opvartet af sine tre storesøstre (indimellem mod hans vilje). Han er en glad dreng, som elsker traktorer og andre maskiner, selvom hans mor mener, at han skal være frisør ;-)
(nederst t.v) Så har vi Sigrid som er født d. 5. oktober 2007. Hun er en værre én. Sigrid gør sjældent det hun får besked på. Ikke fordi hun ikke hører efter, men simpelthen fordi hun møder så mange ting på sin vej, så hun ofte glemmer det hun egentlig blev bedt om :) Hun har en fantasiven som hedder Karla, så hvis der er lavet unoder, ja så er det Karla der har gjort det!
(Øverst t.h) Caya er fra d. 7. december 2005. Hun er en meget stille og genert pige, når der er andre end den nærmeste familie i nærheden. Hun elsker at gå til ridning hos sin faster og holder meget af dyr. Caya bruger meget af sin tid på, at overvåge om lillebror Carl Johan nu har det godt nok! Hun er utrolig omsorgsfuld og følsom og den eneste af vores børn der sætter sine sko på plads :)(Øverst t.v) Ældste barn i søskendeflokken er Hannah som er født d. 9. november 2003. Hun elsker at gå i skole og at være sammen med sine venner. Hun bruger meget af sin tid på at lytte og danse til forskellig slags musik og så går også hun til ridning hos sin faster. Hun er familiens største rodehoved, men samtidig også den mest hjælpsomme. Hannah skal være sikker på at alle omkring hende har det godt og er gode venner, for ellers har hun det ikke selv godt. Hun er dog ikke så gode venner med grøntsagerne og kunne leve udelukkende af rugbrød og slik og andet sødt :)

Familiens store vagthund skal da også med :) Han hedder SAXO og er en Labrador Retriever. En stor hund, som kræver meget motion og en masse indtryk, hvis han ikke skal finde på at besøge sine gode venner på den anden side af vejen :0) Han er med Christian på arbejde hver dag og nyder sin frihed på de åbne marker med sin bedste hundeven Tessa.


Til slut har vi os der prøver at holde bare en smule styr på det hele :0)
Vi fandt hinanden i 2002 og har været gift siden 2006. Jeg kan ærligt sige, at jeg er gift med min bedste ven og jeg kan ikke forestille mig nogen anden, jeg hellere ville tilbringe livet sammen med!