søndag den 19. juni 2011

Ingen er rig nok til at smide venner ud...!

Jeg elsker når vi skal til fest! Jeg glæder mig lige fra vi får indbydelsen til vi står til festen :) Jeg elsker når vi er ude en aften med en masse venner og ikke skal tænke på hvornår vi bliver vækket næste morgen! I går lørdag var vi til 30 års fødselsdag hos en ven. En fødselsdag som jeg har glædet mig til- præcis som jeg plejer! Alligevel sad jeg i går eftermiddags og blev enig med mig selv om, at jeg sagtens kunne tage afsted i det nattøj jeg havde på (løse og lettere gennemsigtige haremsbukser og en meget meget lang og mega grim bomuldstop) Jeg var SÅ træt!

Var blevet vækket en milliard gange om natten af én der skulle tisse, én der hørte lyde, én der drømte, én der ikke kunne finde sutten, en anden der skulle tisse osv. En nat på 7 timer med så mange afbrydelser, tja det bliver man altså søvning af hen på eftermiddagen. Børnene vågnede kvart over seks, så jeg kunne lige så godt tage ud og løbetræne lidt, for jeg vidste at det ikke ville blive til noget træning senere på dagen og da slet ikke om søndagen. Jeg  blev assisteret af  vores ældste datter på cykel, som sad og råbte "eeeeej, kom nu moar!!" fordi hun mente det gik for langsomt. Jeg overvejede om jeg skulle losse til hendes baghjul, så hun væltede og jeg så med fryd kunne smutte udenom hende og råbe samme sætning tilbage... forestillede mg noget i retning af "der er ingen pause nu, så kom nu i sving". Men måtte nøjes med at sætte tempoet op, for jeg kunne selvfølgelig ikke stå tilbage for hende :) 


Altså sad jeg i mit nattøj to timer før vi skulle til fest og var overbevist om, at jeg aldrig nogensinde kom ud af det igen. Et langt varmt bad fik dog rettet en smule op på mig og jeg tror jeg kom afsted i nogenlunde reglementeret påklædning. Hurra for tøj og make-up siger jeg bare ;)

Gudskelov forsvandt trætheden fuldstændig da vi var kommet til fest. Der var en masse skønne mennesker og en del af dem var nogle af de venner, som jeg holder virkelig meget af. Veninden som jeg betror mig til, ham jeg altid danser med, ham jeg opfrisker gamle minder med, hende som jeg gerne vil lære at kende bare en smule mere, ham som jeg bekymrer mig om, dem som jeg gerne ville se lidt oftere, dem som har historier fra et hektisk liv, og de få, som har ramt mig i hjertet som ingen andre....! Jo det er jo netop pga. de specielle personer, at en fest altid er en succes. For hvis man ser det lidt for oven, så er det jo i det store hele ofte de samme personer som man fester med,-det er bare værten og lokationen der skifter :)

Jeg ved, at nogle af jer der sidder og læser med, er nogle af jer jeg tænker på lige nu. Jer jeg ikke kan undvære. Jer jeg er så glade for at have i mit liv og som jeg håber, at jeg aldrig nogensinde skal sige farvel til. I ved selv hvem I er :)
Jeg ved, at jeg egentlig ikke behøver at sige det, men jeg gør det altså alligevel.... !

Tak, fordi du er min ven :)
3 kommentarer:

  1. Ikke at jeg skulle være én af ovenstående, men rigtig flot skrevet !!! :) Er helt sikker på dine venner ville ha' grint af dig, hvis du var dukket op i nattøj, MEN! de havde helt sikkert festet med dig alligevel - FORDI DE ER DINE VENNER :)) smiil <3 Håber du har haft en dejlig weekend !!

    SvarSlet
  2. Hvis du ser sådan der ud, når du har været vækket en million gange om natten og bare er død-træt, så er jeg ikke sikker på at jeg gider være venner med dig;-) for hold da helt op hvor er du smuk, sådan gad jeg godt se ud når jeg har gjort lidt ud af mig selv:-)
    Fantastisk indlæg, super godt skrevet og jeg håber at alle dine venner læser med, så de får deres tak:-)
    Kram

    SvarSlet