Opskrifter :)
Alle i vores lille familie er helt vilde med hjemmelavede flødeboller.
Her kommer opskriften på ca. 25 stk. :)
500 g ODENSE Ren Rå Marcipan
300 g sukker
1 dl vand
150 g past. æggehvider
250 g ODENSE Mørk overtræk
Her kommer opskriften på ca. 25 stk. :)
500 g ODENSE Ren Rå Marcipan
300 g sukker
1 dl vand
150 g past. æggehvider
250 g ODENSE Mørk overtræk
- ODENSE Ren Rå Marcipan skæres i 30 skiver, lægges på bagepapir og bages ved 180 °C i 5–8 min.
- Til guf tager du 300 g sukker og 1 dl vand koges op. Lad det yderligere koger i 2 min.
- 150 g past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt.
- Guf piskes stift med en håndmikser ved middel hastighed i mindst 15 min. Guffet skal være helt stift og fast.
- Guffet sprøjtes på marcipan-bundene med en plastikpose og flødebollerne bages i ca. 5 min. ved 180 °C, så de får en fast overflade.
- Efter afkøling pensles/dyppes flødebollerne med smeltet ODENSE Mørk Overtræk.
Uuuuhmmm... de er SÅ lækre :0)
Så lækkert det der..........skal heeelt sikkert prøves :o)
SvarSletKh Helle
De er rigtigt gode, jeg bruger samme opskrift.
SvarSletV.h.
Peter
Ja, Helle, dem må du helt sikkert prøve :-)
SvarSletPeter, ja de er rigtig gode ik!? Jeg køre dem rigitg lang tid på køkkenmaskine (med piskeriset) for så bliver de ligesom lidt mere faste. Mmmmmmm :-)
Nøj nu løber mine tænder altså i vand...
SvarSlet