mandag den 22. august 2011

BLOG-AWARD

Jeg er lige blevet nomineret til en blog-award af Mette, som har bloggen http://meloupesunivers.blogspot.com/... Mette er en aktiv, sød, og kreativ mor til to, som altid har gang i et eller andet nyt og spændende projekt- stort som lille. Det er hende der var min inspiration til at oprette en blog :o) En dejlig, ny, ven, som jeg glæder mig til at lære endnu mere at kende over mange mange koppe kaffe! TAK for awarden :o)

Reglerne for awarden er disse: Man skal linke til den blogger, man har fået awarden af. Desuden skal man give awarden videre til 5 bloggere, som har under 100 faste læsere. Og så skal man svare på 5 spørgsmål:

1. spørgsmål. HVORFOR BEGYNDTE DU AT BLOGGE?
Jeg har altid elsket at skrive. Ikke med henblik på at det skulle læses af nogen andre end mig, men bare fordi jeg elsker at se, hvordan enkelte ord, kan danne en historie. Jeg begyndte at følge med i Meloupes.Univers (soim jeg har linket til øverst) og synes det var en meget sjov idé med sådan en blog. På den måde, kan venner og veninder som bor længere væk, alligevel følge lidt med.

2. spørgsmål. HVILKE BLOGS FØLGER DU?
Jeg har ikke et specielt emne jeg følger. Jeg tror jeg følger det som jeg lige umiddelbart synes er interessant. Altså den ene dag kan jeg have lyst til at læse om have/selvforsygning, den næste dag om spændende kager osv osv. Derfor følger jeg mange forskellige blogs. 

3. spørgsmål. FARVORIT FARVE(R)?
Når jeg spiller spil med børnene, ja faktisk uanset hvem jeg spiller med, så er farven gul MIN farve! Ellers vinder jeg ganske enkelt ikke :o) Men udover spil, så har jeg faktisk ikke en rigtig yndlingsfarve.

4. spørgsmål. FAVORIT FILM? 
Uha... Blinkende lygter er jo blændende god til en dag hvor man slår hjernen fra og bare skal slappe af. Jeg kan replikkerne udenad og synes stadig den er klasse.
Så er der jo Pirates-triologien (eller nå, nej, nu er der jo kommet en 4.), der også sluges uden problemer.
Der er jo en masse favoritter, men det er jo alt efter humør!

5. spørgsmål.  HVILKE LAND(E) DRØMMER DU OM AT BESØGE OG HVORFOR?
Min mands og mit forhold fik en lidt anderledes start, da han skulle til Australien et helt år, da vi havde været kærester i en måned. Efter nogle måneder tog jeg ned og rejste rundt sammen med ham og to af hans kammerater. Man kan sige, at det var i Australien vi lærte hinanden at kende og vi er stadig sammen (på 10. år), så mon ikke det var en god start. Derfor vil jeg gerne tilbage og se nogle af de steder som vi ikke nåede og måske gense enkelte steder og opfriske minder :o)

NYE AWARDMODTAGERE:
Nu skal jeg så give awarden videre til 5 bloggere som har under 100 læsere. Det er nemmere sagt end gjort, for mange af de blogs jeg følger, har faktisk allerede over 100 medlemmer.

Men en der helt sikkert skal have en award, er Helle, som har bloggen Livet i Karlelunden http://livet-i-karlelunden.blogspot.com/
Helle minder meget om mig selv. Eller i hvert fald en del af mig selv. Den del, som "søger og værner om det enkle, nære og gode i livet". Når jeg ser mig selv lidt senere i livet, hvor børnene er blevet lidt større og man har lidt mere tid til sig selv, så tror jeg, at ligheden med Helle bliver stor! Hun skriver "Elsker den glimtvise følelse af lykke og mening, som kan findes i en hverdag hvor der er ro og tid til åndedraget". Jeg ville ønske flere gav sig selv lov og tid til at føle sådan, for det er ubeskiveligt dejligt, når følelsen rammer :o)

Faktisk, så kan jeg kun give awarden videre til Helle, for de andre blogs har over 100 medlemmer. Men sådan må det jo blive :o)

Ha en dejlig dag allesammen.

1 kommentar:

  1. Tusind tak for de pæne ord, søde Tina :o) og selv hjertelig tillykke med awarden :o)
    Jeg har allerede givet awarden videre (se indlæg om dette).
    Kh Helle

    SvarSlet