lørdag den 1. september 2012

En hyggelig weekend

Forrige weekend var første weekend siden midt i marts, hvor vi ikke skulle noget hverken fredag, lørdag eller søndag. Det var vildt skønt. Samtidig dobbelttjekkede jeg samtlige af vores kalendere, for at være helt sikker på, at vi ikke havde misset et eller andet :-)

I går var vi til høstfest på pigernes skole. Vi kom heldigvis til at sidde sammen med nogle hyggelige mennesker og børnene så vi kun, når de kom og bad om penge til slik eller andet. Selv om man nogle gange skal trække sig selv op til disse arrangementer, så var det faktisk en rigtig hyggelig aften,

I dag har vi sovet længe, spist sen morgenmad og været en tur ved stranden. Børnene var iklædt badetøj og mor her var i striktrøje og hue. Selv om børnene var meget opsat på årets sidste badetur, så forblev håndklæderne og badetøjet altså tørt, for vejret er fulgt med kalenderen og efteråret er kommet.


I aften skal vi hjem til mine forældre og spise, sammen med alle mine søskende og deres børn. Det er ved at være længe siden vi har spist sammen (Skt. Hans tror jeg), så det glæder vi os til...!

Kan I have en rigtig dejlig weekend alle sammen :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar