søndag den 31. marts 2013

Marts måned


Marts måned

Marts har været en dejlig måned, synes jeg. Selvfølgelig fordi det er den første forårsmåned og man, trods sneen, kan fornemme de flere lyse timer, fuglenes kvidren osv. Ja, det havde da været dejligt hvis vi ikke havde fået sne i marts, men ærlig talt, så synes jeg det er mega øv, at folk bruger deres liv på, at brokke sig dag ud og dag ind over sneen. For rolig nu, den skal nok forsvinde inden juni... Måske :)
En tidlig morgen, inden jeg mødte på arbejde, slog jeg lige et smut forbi stranden. Jeg elsker stilheden og roen dernede. Det var snestorm og noget af det smukkeste at se, Østersøens tykke kolde vand, fange alle snefnuggene.

I det hele taget, så har vi faktisk hygget os med sneen her i foråret. Det er da selvfølgelig irriterende, at vejene lukker til og vi har også måtte holde børnene hjemme fra skole en dag, men hvis det er de største "problemer" vi har, so be it. Vi havde nogen venner hjemme og spise sidste lørdag, så mens jeg forberedte lidt mad, tog  Christian børnene med ud og udnyttede sneen lidt, sammen med faster, onkel og lille Luna.


Det er også blevet til lidt hygge inden døre :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar