tirsdag den 3. juli 2012

Sommer 2012

Popcorn i haven

Så er det blevet sommerferie for vores vedkommende. Hele 6 uger skal jeg hygge hjemme sammen med børnene :0) Sommerferien a la 2012 bliver stille og rolig. Her er lidt af planerne:
 • Cirkus Arena (i aften faktisk)
 • Cirkus Summarum i København
 • En uge i sommerhus i Jylland med nogle gode venner og deres datter på halvandet år
 • Børnene skal med farmor og farfar på camping et par dage
 • Mette og Mads bryllup
 • Hannah skal på sin første festival UDEN mor og far. (Vilde Vulkaner i Vordingborg).
 • Grill-arrangement med forældre og svigerforældre i mine forældres sommerhus
 • Masser af is og vandplask i haven
 • Legekammerater på besøg med overnatning
 • .....og mon ikke pigerne og jeg smutter en tur på tøsecamping et par dage i løbet af sommeren, uden far og lillebror!
Planen er, at jeg smider lidt billeder på bloggen her i løbet af sommeren.

Se, vi skal jo i Cirkus Arena i aften. Christian og Carl Johan bliver hjemme og vi har inviteret Mikala med til tøse cirkus-aften :0) Jeg eeeelsker at være i cirkus med børnene. Stemningen af opstemte og forventningsfulde børn der næsten ikke kan vente mere og duften (og til tider lugten!!!) af alle dyrene der er klar til deres show er en helt speciel fornemmelse, som KUN opleves i cirkus. Jeg elsker det simpelthen. MEN, for der er et men, jeg har også en stor stor skræk for en enkelt ting i cirkus.... Ikke de store elefanter, ikke klovne, som nogle synes er lidt skræmmende og ikke de artister der farer rundt oppe under teltdugen, nej. Jeg er rædselsslagen for, at blive kaldt op i manegen!!! Jeg kan simpelthen ikke forstå, at de dersens artister ikke bare kan holde deres show, uden at gøre brug af puplikum. Eller de kan tage de mange mange børn der sidder med hænderne oppe i fire meters højde og hopper og danser for at være med! Min skræk bunder i en cirkusoplevelse for 2 somre siden. Vi sad klar på stolen helt nede i logen og ventede på forestillingen startede. Det hele gik i gang og vi kunne læne os tilbage og nyde det flotte show.. troede jeg. Efter et par numre kom en cirkusklovn ind i manegen. En stor spot med en kraftig lyskegle farede rundt bland publikum. Frem og tilbage indtil den landede på.... MIG! Nej nej nej! Her sad jeg og lignede at rådyr der er fanget i lygterne! Jeg, som havde født vores fjerde barn for 14 dage siden, havde på ingen måde lyst til at stå som midtpunkt i en stor manege, med min fødselsmave og store mælkefyldte bryster hængende ud over det hele! Jeg takkede pænt nej et par gange, men det forstod manden åbenbart ikke. Så da han fik HELE cirkus til at klappe og huje for at jeg skulle overgive mig, ja så tænkte jeg, hvad faen, det er vel hurtigt overstået. Med frygten for det der nu skulle ske, trådte jeg ind i manegen. GUDSKELOV samlede den lille irriterende mand også nogle andre op, som skulle gøre mig selskab. Til min lettelse skulle vi bare spille et lille skuespil og efter et par omgange var det færdigt og jeg kunne løbe tilbage til min plads igen. SIKKE ET CIRKUS!
Jeg glæder mig til i aften når vi skal i Arena, men hvis der kommer en irriterende mand hen og vil have mig med i manegen, så trækker jeg altså en stor bøtte popcorn ned over hovedet på ham og hiver hans bukser på gulvet... :0)

2 kommentarer:

 1. Gjorde du så det, da den irriterende mand kom og ville have dig med i manegen :-)svigermor

  SvarSlet
 2. Nej desværre. Jeg klamrede mig til Sigrid og sendte ham nogle øjne der ikke kunne misforstås :-)

  SvarSlet